GRILL BAR RESTAURANT DE PIRAMIDE

GRILL BAR RESTAURANT DE PIRAMIDE Onze prijzen waren nog nooit ZO laag!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Bar Restaurant De Piramide. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 20:06 SHOARMAPLATE WAS LEKKER
11 mei 2022 om 10:31 15minuten eerder geleverd dan besteld, eten was net aan warm tegen lauw aan. Bestelde saté schotel was meer een ongepaneerde droge kipschnitzel met een pindasaus zo dun als soep echter zonder smaak.
10 mei 2022 om 6:29 Vlees was lekker zou alleen wel beter zijn geweest als je bij een broodje shoarma ook je broodje erbij krijgt. Gelukkig nog pitabroodjes in de kast.
7 mei 2022 om 1:15 Lekker warm, Lekker eten, Lekker snel bezorgd
29 apr 2022 om 19:59 Shoarma als altijd smakelijk en goed. En de prijs is meer dan prima. Wel jammer dat de bakjes saus wat aan de kleine kant zijn voor de hoeveelheid vlees!
18 apr 2022 om 21:11 Top service
17 apr 2022 om 16:22 ik sluit me aan bij de vorige review. Ook wij hebben het weg moeten gooien. Kipshoarma had vreemd smaakje en aangebrand. Patat was ook slap. Dus nee... laatste x dat we besteld hebben want daar is het echt te duur voor
6 apr 2022 om 10:41 Eten kwam aangebrand aan en smaak was ook niet zoals we eerder gewend zijn. We hebben helaas eten weg moeten gooien en wat anders gegeten omdat we bang waren er ziek van te worden . Wij gaan hier niet meer bestellen.
6 apr 2022 om 9:29 Eten was koud , en volgens mij had de bozorger ruzie gehad ofzo , alles zat onder de lassanga, en er zat totaal geen gehakt in
27 mrt 2022 om 21:21 Eten was koud
27 mrt 2022 om 21:19 Lekkerste shoarma met heerlijke sauzen.
13 mrt 2022 om 8:10 Good food, only less sauce than ordered. This is the 3rd time. Shame, because the food is good.