GRILL BAR RESTAURANT DE PIRAMIDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Bar Restaurant De Piramide. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 19:20 Bestelde altijd bij piramide maar heb de laatste 3x meer dan 2 uur gewacht op mijn bestelling. 1x hebben ze het zelfs bij een verkeerd adres afgeleverd waardoor na 3 telefoontjes mijn eten bijna na 4 uur kwam. Dit was de laatste keer.
18 feb 2024 om 22:39 Had een broodje kip besteld, maar was heel zout. Niet opgegeten, shoarma was redelijk, weinig saus. Eten was wel goed warm. Niet voor herhaling vatbaar.
3 feb 2024 om 21:14 Eten wel lekker natuurlijk, alleen zat er géén knoflooksaus bij die ik wel had besteld. Nog nooit meegemaakt bij jullie.
28 jan 2024 om 19:57 Omdat de bezorging gratis was, wilden we deze proberen, maar helaas het eten is echt niet lekker :( Droge patat met kruiden eroverheen, dat hoeft echt niet. De pizza ook niet lekker. Sorry. Maar hier gaan wij niks meer bestellen.
13 jan 2024 om 19:47 Broodje en shoarma waren koud en 2 verschillende soorten knoflooksaus. Vlees veel vette stukken, net of het rest/afval vlees was.
9 jan 2024 om 16:47 Kwaliteit is echt minder geworden… salade helemaal overal overheen gelekt en chickenwings zonder kleur met beetje saus eroverheen gegoten. Hoop dat ze er iets aan doen.
7 jan 2024 om 19:54 Ruim 2 uur wachten en dan nog koud eten ook!
7 jan 2024 om 19:33 30 minuten later bezorgd nadat op mail vermeld nu word dat er aan gebeld wordt
7 jan 2024 om 4:54 Duurde zo lang dat ik in slaap ben gevallen
5 jan 2024 om 20:10 Het was perfect vrouw blij ik ook blij
27 dec 2023 om 20:26 Eten zou om 18.10 bezorgt worden , dat werd 19.45 , bezorger had nog meer bestellingen in zijn tas , overbodig om te zeggen dat ons eten geheel afgekoeld was en volledig koud was , meer dan veertig euro ging direct de vuilnisbak in.
11 dec 2023 om 6:54 Was op en top