GRILL BAR RESTAURANT DE PIRAMIDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 171 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Bar Restaurant De Piramide. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 6:59 Bezorgtijd 01:45. Kip shoarma was gigantisch zout! Nooit meer bij de piramide.
29 nov 2022 om 20:37 Heb eerder bij de piramide besteld,had nooit wat te klagen.vandaag ruim 120 minuten op een ijskoude bestelling moeten wachten.
29 nov 2022 om 20:16 Heb eerder bij de piramide besteld,had nooit wat te klagen.vandaag ruim 75 minuten op een ijskoude bestelling moeten wachten.ben niet tevreden. Dit was de laatste keer dat ik hier heb besteld
29 nov 2022 om 19:53 Ruim 2 uur later werd het bezorgd. Eten was koud en niet te vreten. Eerste enlaatste keer dat ik hier bestel.
28 nov 2022 om 22:27 Prima :)
26 nov 2022 om 20:26 Pizza was helemaal koud waardoor de eindstukken steen waren geworden!
24 nov 2022 om 23:57 Eten daar super altijd bezorgen was deze x geen super idee van me
20 nov 2022 om 22:42 2 uur lang gewacht. Oo een koude shoarma broodje
20 nov 2022 om 20:04 Na bijna 2 uur gewacht te hebben en 4 x bellen (werd niet opgenomen) was het eten echt koud en de kipnuggets van de kinderen sponzig. Hier gaan we niet meer bestellen.
13 nov 2022 om 22:09 De patat van het kindermenu was heel weing en koud . Het drankje ontbrak ook. Ik had een turkse pizza met dòner. De dòner moest ik zoeken met een vergrootglas . De pizza zelf leek niet goed gebakken was erg klef.
10 nov 2022 om 23:45 Goed eten snel gebracht!
10 nov 2022 om 21:39 Top weer en super snelle bezorging