GRILL BAR RESTAURANT DE PIRAMIDE

GRILL BAR RESTAURANT DE PIRAMIDE Onze prijzen waren nog nooit ZO laag!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Bar Restaurant De Piramide. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 8:57 Lekker en binnen de tijd die de app aangaf
13 sep 2022 om 19:53 Het eten is goed en ook veel maar net iets te pittig voor kipshoarma
12 sep 2022 om 8:24 2 uur op moeten wachten. Drie X gebeld!! Geen belletje van hun, geen opgaaf van reden. Pizza gelukkig wel warm bij aankomt en ik van smaak. Maar wel heel vervelend!
12 sep 2022 om 8:03 Heel lang moeten wachten op het eten ..gebeld en kreeg te horen dat t heel druk was.. eten was deze keer iets minder lekker.
11 sep 2022 om 20:52 Pizza was koud en bij de kindermenu zat geen patat dan bel je met veel tegen spraak zegt hij binnen half uur komt u patat. Na een uur nog geen patat. Ga je WEER bellen sorry sorry we hebben het druk dus komen het niet brengen.
11 sep 2022 om 19:21 Brood was oud. Biestuk was taai en veelste veel saus wat niet eens maar pepersaus smaakte maar meer naar kaassaus.
8 sep 2022 om 11:42 Heb gewoon super veel buikpijn gekregen. Daarnaast was de pita en salade ook niet geleverd.
28 aug 2022 om 20:27 Ongelovelijk wat een slechte zaak Na 90 minuten bellen waar je eten blijft en dan zeggen dat et druk is in het Hebreeuws.......niet te verstaan en nog steeds geen eten...nooit meer
31 jul 2022 om 2:20 Heel slecht dat alle opmerkingen niet op de bon komen te staan en dus niet goed doorgevoerd worden ! Dan ook nog is alles koud aangekomen !
30 jul 2022 om 8:09 Heerlijk calazone met kabab erin heb echt super lekker gegeten kan het heel veel mensen aanraden en altijd vriendelijk mvg toon
19 jul 2022 om 21:23 We hadden half 6 bestelt voor 18.45, maar het kwam pas 19.30. Belachelijk. We kregen 3 reuze zakken zeer slappe patat en de salade was gewoon ronduit heet.
13 jul 2022 om 17:36 Shoarma altijd goed en lekker alleen de knoflooksaus is veranderd en was altijd lekker maar deze is niet lekker en zurig. Heel jammer nu toch maar eens ergens anders gaan proberen